Bereik met één klik de rest van de wereld met Listerport! 

Bereik met één klik de rest van de wereld met Listerport! 

Het laten groeien van je webshop  was tot nu toe altijd een grote klus. Eindeloze vergaderingen, brainstorms en pitches komen eraan te pas om te bedenken hoe dit het beste gerealiseerd kon worden. Met de nieuwe software van Listerport wordt dit proces een stuk gemakkelijker. Deze software maakt het mogelijk om producten uit jouw webshop aan te bieden op verschillende nieuwe verkoopkanalen, in zowel het binnen- als buitenland. En dat allemaal met slechts één klik. 

Verschillende strategieën per verkoopplatform  

Listerport kan de meest gebruikte webshop-software (Magento, Woocommerce, Shopify) koppelen aan hun eigen software. Hierdoor hoef je niet ieder product afzonderlijk te kopiëren. Vervolgens kies je op welk platform je de producten wilt aanbieden en Listerport doet de rest voor je. Platformen zoals het Nederlandse Bol.com, maar ook het buitenlandse Alibaba, Ebay en Amazon zijn al aangesloten. Door middel van listing zorgt Listerport ervoor dat alle productinformatie en foto’s gekopieerd worden naar het nieuwe platform. Als het een buitenlands platform is, kun je er ook voor kiezen om de productinformatie gelijk te laten vertalen. Daarnaast is het mogelijk om per platform de informatie aan te passen en op maat te maken. Zo kun je per platform een andere strategie toepassen en bereik je met één klik een hele nieuwe markt. 

Buitenlandse consumenten beschouwen producten uit Europa als hoogwaardig en kwalitatief goed. Hierdoor kopen zij liever Europese alternatieven van het product, in plaats van het lokale product. Kijk maar naar kindermelk of cosmetica. Door jouw producten ook aan te bieden op deze buitenlandse platforms, deel jij in dit succes en verbreed je jouw marktbereik. Als je hier de software van Listerport voor gebruikt, ben je hier ook nog eens weinig tijd aan kwijt. 

Houd tijd en geld over via Listerport 

Door deze software te gebruiken, hoef je als e-tailer geen extra budget te steken in advertentiebudgetten of marketinginspanningen. Dit is namelijk vaak het eerste wat geprobeerd wordt door e-tailers. Met de software van Listerport hoef je geen extra geld uit te geven aan je marketinguitingen en ben je niet zoveel tijd kwijt aan brainstorms, wat ook weer minder geld kost. Deze vrijgekomen tijd en geld kun je dan bijvoorbeeld steken in diversifiëren van je strategieën, klanttevredenheid of een leuk teamuitje! Als je gebruik wilt maken van deze software of een vraag hebt, neem dan een kijkje op de website van Listerport voor de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *