3 effectieve stylingtips tegen vermoeidheid op het kantoor

3 effectieve stylingtips tegen vermoeidheid op het kantoor

Of u nu eigen thuiskantoor heeft of momenteel gewoonweg werkt vanaf een laptop aan uw keukentafel; Door uw werkruimte thuis op te frissen, kunt een weg banen binnen het gefocust en energiek blijven tijdens uw werk. Een functionele, aanpasbare opstelling van het bureau en de werkplek kan een goed begin zijn om vermoeidheid te voorkomen en uw prestaties hoog te houden. Verfraai uw huis met deze simpele tips van de #1 kantoorinrichters:

 

Het is normaal om naar uw gewoonlijke computerscherm te kijken, vooral als u een laptop gebruikt, maar dit veroorzaakt pijn in uw nek, schouders en rug. Voorkom deze belasting van uw bovenlichaam door uw monitor recht voor u te plaatsen, zodat uw zicht op het bovenste derde deel van het scherm zullen vallen. Een monitorarm kan u helpen de hoogte aan te passen, zodat u uw hoofd niet omhoog of omlaag hoeft te kantelen, en bovendien kunt u uw monitor dichterbij trekken, zodat u niet voorover hoeft te leunen om het scherm te zien. Dit is vooral handig voor werknemers die meerdere monitoren nodig hebben om hun werk te beheren!

 

Als u uw toetsenbord direct voor uw monitor plaatst met de muis naar de zijkant gericht, kan dit bijdragen aan nek- en schouderbelasting en het carpaaltunnelsyndroom. Uw bovenarmen en ellebogen moeten ontspannen zijn en zo dicht mogelijk bij uw lichaam zijn wanneer u het toetsenbord gebruikt. Uw polsen moeten een rechte houding aanhouden. Een verstelbare toetsenbordhouder stelt u in staat om het toetsenbord en de muis dichterbij te brengen, zodat u niet naar voren hoeft te leunen of uw polsen hoeft te belasten.

 

Verlichting op de werkplek kan een enorme invloed hebben op creativiteit en stemming; en hetzelfde geldt voor uw thuiskantoor. Het gebruik van bureaulampen als aanvulling op natuurlijke verlichting of verlichting boven het hoofd kan de vermoeidheid van de ogen door verlichte schermen helpen te verminderen en de alertheid en productiviteit verhogen. 

Bron: Versluis BV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *